Om oss

BootCamp med Silvia grundades redan 2014, då endast hos F.A.M.E Fitness Quality Club i Trelleborg. Mun-till-mun-metoden spred Silvia´s kurser över hela Söderslätt och har varit fullbokade vid kursstart sedan dess.

Efter att ha coachat nu flera tusentals klienter, går vi nu online med våra unika och individuell anpassade BootCamp-kurser och blir rikstäckande! Vi sysslar inte med massproduktion, vi leverar träning med kvalité, vilket innebär att vi har begränsat antal på våra anmälningar, vi ser varje individs möjligheter och behov och designar varje program personligt.

Silvia Nilsson Cickovska är grundare till 28 Day´s BootCamp.se Med över 30 års erfarenhet inom branschen, 9 licenser inom yrket och även grundare F.A.M.E Fitness Quality Club 2011. Flera tusentals kunder har passerat hennes gym och och blivit coachad under flera decennier.

Dipl. Hälso Coach, Personlig tränare & Lic.Träning- & Hälsokonsult Silvia Nilsson Cickovska med över 30 års erfarenhet inom branchen. Grundare av 28 Day´s BootCamp.se & F.A.M.E Fitness Quality Club, Master Trainer för F.A.M.E Fitness Concept.

Vi erbjuder även fysiska BootCamps, yoga kurser, Inbody Kroppsmätningar samt viktkurser. Läs mer i menyn.

Varmt välkommen till 28 Day´s BootCamp.se! Behöver du komma i kontakt med oss? Skriv i chatten, maila oss på hello@28daysbootcamp.se eller ring/sms 0762-334069. Vi svarar normalt inom 0-12 tim.

Hej Silvia! Tack så mycket för dessa 28 dagar. Känner att det blir en superbra grund för att fortsätta. Känner mig definitivt starkare i kroppen och mer motiverad.

Ali Trelleborg

Dessa fyra veckorna har gått bra, mitt midjemått har minskat med minst 4cm. Tusen tack för goda recept och coachning! Eftersom att golfsäsongen precis kommit igång har det mest blivit golf och några löprundor och lite Padel. Men det är ju kosten som gör det! Igen, tusen tack Silvia!

Henrik Trelleborg

Jag är nöjd känns verkligen som jag är mitt riktiga jag när de gäller träning och jag har bara ätit nyttiga saker. Kommit igång med träningen så nu ska jag bara trappa upp träningen sakta men säkert o öka min muskelmassa o sänka fetmassan. Nu är jag fullt pepp o fortsätta. De här är mitt nya liv. Tack så mycket.

Hanna Trelleborg

Gladast och stoltast är jag över att jag nu gör vanliga armhävningar varje morgon ist för på knä och att jag känner av mina magmuskler och att hela jag känns starkare. Yay!!! Så jäkla motiverande. Så återigen - stort tack för ditt program. Det är grymt!!!!

Linda Trelleborg

Tack för att du finns och stöttar mig, du är i mina tankar varje dag och får mig till att fortsätta kämpa mot mina mål! Du är en fantastisk coach som ser varje individs behov och möjligheter! Utan dig hade jag inte klarat det! Tack för allt!

Ulrika Trelleborg

Jag känner att jag hittat en livsstil som passar mig och min kropp där jag har jämn energi och magen är glad. Brukar vanligtvis ha problem med uppsvälld mage vilket i princip försvunnit!! Min vilopuls har även gått från 72 till 59 slag/min på bara 3 veckor, vilket känns fantastiskt!

Rebecca Trelleborg

- Body &
Brain in Balance!

06

Immune 00%
Heart & Energy 00%
Joints & Bones 00%
Skin 00%

Take Charge Of Your Life

28 Days´BootCamp - Sveriges mest genomtänkta bootcamps!