PT ONLINE

PT ONLINE

– Sätt dig själv i centrum. Det är din tur nu!

Välj mellan SMARTSTART – paketet (1 månad) eller PREMIUM – paketet 3, 6 & 12 månader!

PT Online Premium-paketet innehåller 3, 6 eller 12 månader PT online träning med grundare till 28 Day´s BootCamp, Silvia Nilsson Cickovska. PT Online Premium – paketet är ett grundligt och personligt PT paket för dig som vill ta nästa steg i din träning och få helt individuell och personlig coaching och träningsprogram anpassat för just dig och dina behov. Är du helt nybörjare rekommenderar vi att du startar först med PT Smart Start alternativ 28 Day´s BootCamp Basic-programmet. 

ANSÖK TILL PT ONLINE – PREMIUM PROGRAM
För att kunna ansöka till våra PT Online program så behöver du fylla i en behovsanalys. Detta gör du när du väljer vilket program du önskar ansöka till – klicka här!

KOSTNADSFRI KONSULTATION
Vi erbjuder 15 minuters kostnadsfri konsultation innan du bokar/bekräftar och betalar ditt PT Online program, så att du ska känna dig trygg och säker med att träna med oss online samt konsultera i hur du önskar ditt upplägg ska se ut. Boka tid för konsultation gör du via länken här: https://bit.ly/3oh2wlz (skriv i meddelande rutan “konsultation inför bokning av PT Online program”

SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT ANSÖKA
Steg 1: Fyll i ansökan och behovsanalysen längre ner. Vi behöver veta mer om dig och dina behov inför konsultationen så vi kan gå igenom nogrannt ditt personliga upplägg och presentera för dig innan du tar beslut om att boka ditt PT Online program. Ansökan är ej bindande förrän du har bestämt dig och betalat.
Steg 2: Boka din kostnadsfria konsultationstid. Skriv i meddelande rutan om du önskar videomöte eller telefonmöte.
Genomgång av ditt personliga upplägg presenteras för dig på konsultationsmötet.
Du bestämmer dig i lugn och ro och när du har bestämt dig, betalar du ditt PT paket via länk du fått på mailen inom 2 dagar efter konsultationsmötet. Därefter är din bokning bindande och inget återköp görs då vi levererar digitalt material till dig.
Tillsammans med din PT bestäms ett startdatum och sedan är du i gång.
Nedan beskrivs innehållet i detta PT paket.

FÖRVÄNTNINGAR
– “Jag jobbar endast med seriösa klienter, som har bestämt sig på riktigt, att utföra PT programmet till 100% för att nå de mål som är uppsatta och få den träningsupplevelsen som förväntas. Jag går all-in i mitt arbete för att kunna leverera 100% kund-nöjdhet och jag förväntar mig detsamma utav dig när du bokar mina PT program. Ibland händer saker och ting på vägen “livet kommer mellan” och då är jag väldigt flexibel att ändra i ditt träningsschema och träningsprogram!” / Silvia Nilsson Cickovska
Träningskonsult och grundare till 28 Day´s BootCamp Sverige
…med över 30 års erfarenhet inom träning och coaching!

VID SJUKDOM
Skulle du bli sjuk under perioden pausar vi ditt program kostnadsfritt upp till 2 månader.

FRISKVÅRDSBIDRAG
Önskar du använda ditt friskvårdsbidrag, meddela detta på konsultationsmötet. Vi är anslutna till Actiway, Wellnet, Benify och ePassi.