Nivå – Regular

Nivå – Regular

Full tillgång till appen och registrera träning, vikt och mått samt chat direkt till din coach hos 28 Day´s BootCamp

28 DAY´S BOOTCAMP REGULAR – Medium Fitness Level!

** OBS! Det är viktigt att du uppger rätt email adress vid bokning, då det är denna vi kommer att kontakta dig på under kursens gång och går tyvärr inte att byta i efterhand.**

  • Nivå: Medel, du är van att träna och kan en del inom träning men vill boosta din träning och ta din träning till nästa nivå.
  • Bootcamp för träning hemma eller på gymmet!
  • Efter anmälan kommer du få direkt digital leverans till kostplanen så du kan starta meddetsamma. Inom 24 timmar kommer du att bli kontaktad av vår coach på 28 Day´s BootCamp.se och få länken till vår träningskanal på Twiik.me där all coaching och program kommer att köras.

BootCamp kursen är 28 dagar med full coaching och support. Kursen är rikstäckande, vilket innebär att du kan bo var som helst i Sverige och anmäla dig till kursen.

Kursen är helt online. Inga tider att passa, du planerar själv vilka tider som passar dig – träna när du har tid! Du bestämmer själv om du vill göra kursen med träning hemma eller på ett gym nära dig.

Kursen är för dig som vill hitta en stabil balans i livet genom att lägga om kosten rätt, komma igång med din träning som passar dig, förbättra din livskvalité, sömn och vilopuls och gå ner i vikt. Att må bättre helt enkelt!

TRÄNINGSSCHEMA – Din coach kommer att kontakta dig efter din bokning så du startar på den nivån som anpassas till just dig, dina behov och möjligheter. Vi individuell anpassar alla program. (PT program ingår ej, men finns möjlighet att erbjudas som tilläggstjänst.)

KOSTSCHEMA – Vid kurstart kommer du att få våra bästa rekommendationer om hur du lägger om din kost och en inköpslista på vad du behöver handla hem, samt många goda råd att ta med på vägen (Valfritt) . Vi erbjuder även en del recept både på matlagning, bak/snacks samt frukost och mellanmål. Tanken med våra recept är att du ska kunna leva ett gott och hälsosamt liv med bättre valmöjligheter. Våra huvudrätts recept är mycket goda och näringsrika, men vi vill också ge dig möjligheten att efter du slutfört din bootcamp kunna ta en fika med familj och vänner men välja några av våra hälsosamma baktips som är mycket goda!

Kursen 28 Day´s BootCamp Regular innehåller:

  • 28 dagar online kurs med träning- & kostschema och rekommendationer
  • Garanterade resultat!
  • All träning och rörelse ska registreras i valfri tränings app, så vi kan coacha dig fullt ut för att lyckas med dina mål.
  • Varje vecka rapporterar du till din coach, du får full feedback och support hela vägen.
  • Mer information om upplägget får du när du har registrerat dig för BootCamp:en.
  • Foto före och efter ska registreras (Valfritt, men rekommenderas starkt framför allt för din din egen skull så du kan se med egna ögon vilken resa du har gjort).
  • All kursmaterial är på svenska.

Passa på att utnyttja ditt friskvårsbidrag!

Kursansvarig och grundare till 28 Day´s BootCamp.se: Lic.Träning- & Hälsokonsult Silvia Nilsson Cickovska med över 30 års erfarenhet inom branchen.

Frågor gällande kursen, ring gärna tfn: 0762 – 33 40 69 eller maila direkt till hello@28daysbootcamp.se